Velkommen til Filippa
Nyt Mod – på at læse og skrive
Nyt Mod har overtaget og sælger Forlaget Filippas
letlæste romaner for unge og voksne.

Vi udgiver desuden undervisningsmaterialet
"Navne & Adresser – effektiv afkodningstræning".Navne & Adresser - effektiv afkodningstræning

De 21 sider med navne og adresser i stigende sværhedsgrad giver læreren et enkelt og effektivt redskab til at træne kursisternes afkodning af ord.

Læs mere..


Til dig der gerne vil i gang med at læse mere

Åbner du aldrig en bog? Så læs her!
 
Har du et anstrengt forhold til bøger, selv om du egentlig gerne vil læse?
 
Er du begyndt på 10 forskellige bøger i årenes løb uden at læse dem til ende?
 
Så har du chancen her for at komme godt i gang og få et par gode læseoplevelser.
 
Bøgerne "Er vores barn normalt?" og "Tid til en ny sang" er skrevet på en måde, der gør dem lettere at læse end almindelige bøger.

Sætningerne er kortere, og der er ikke så mange svære ord.
 
Det er nemlig vigtigt, at man begynder i det små, hvis man ikke er vant til at læse bøger. Man ville jo heller ikke starte sin løbe-træning med at løbe et maratonløb!

Til undervisere

"Er vores barn normalt?" og "Tid til en ny sang" er begge bøger, der er skrevet for unge og voksne, der har læsevanskeligheder, er i gang med at lære dansk eller som blot er uvante læsere.

'Ole og chefen' er beregnet til unge og voksne, der har meget store læsevanskeligheder, og til personer der er i gang med at lære dansk.

"Ole og pigerne" er en lille smule sværere end "Ole og chefen", men skulle kunne klares, når man har læst "Ole og chefen".

Bøgerne er skrevet i et enkelt, nutidigt sprog.

Fælles for bøgerne er også, at de indeholder en meget menneskelig humor, og at de ikke virker belærende, sådan som der har været en vis tendens til i letlæsningsgenren.

Bøgerne har en spændende, men realistisk handling, der fanger og fastholder læseren.

Både sprogligt og visuelt er der taget hensyn, som skal gøre læsningen lettere for læseren. Sætningerne er relativt korte og mundrette, ligesom de fleste svære og sjældne ord er luget væk. Skriften er større end normalt, og der er mange afsnit med luft imellem, hvilket medvirker til, at de virker indbydende på læseren. 
 
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Nyt Mod ApS • Amtsvej 2 • 3450 Allerød • Tlf.: 30 23 31 01 • E-mail: info@nyt-mod.dk • CVR: 29773726