Tid til en ny sang


Forfatter: Liselotte Kulpa
Antal sider: 113
Pris: DKK 115,00 eksklusive moms

"Anne er alene med sin datter.
Hun forelsker sig i en sød fyr.
Hvem kan have noget imod det?
Det er der én, der kan..."

Bibliotekernes lektør skrev:
'Det er vedkommende, debatskabende temaer, beskrevet enkelt og lærerigt i en udmærket lille roman med et overskueligt persongalleri, der gør den velegnet for læsesvage voksne.'

En underviser skrev:
"Kære Liselotte Jeg vil bare lige fortælle dig, at den ene af mine hf-elever er så begejstret for din bog 'Tid til en ny sang', at hun har valgt at fremlægge den for sin klasse i danskundervisningen!! De andre to har også læst den, og de synes også rigtig godt om den!! God weekend, kh Sille" (som er tale-læsepædagog, red.)

Et lille udsnit fra bogen:

"Skal vi ikke gå nu?" sagde Anne til Lone.
Men det havde Lone ikke lyst til. Hun havde kig på en mand.

Lidt senere tænkte Anne, at så ville hun selv gå hjem. Men lige da hun ville gå, kom en mand hen til hende.
 
Det var svært at gætte hans alder. Måske fordi hans tøj var kedeligt, og hans hår var gammeldags. Hans næse var lidt for stor. Men hans øjne og mund var pæne. Og han var høj og slank. Han smilede til Anne.

"Vil du danse?" spurgte han.

"Det ved jeg ikke," sagde Anne. "Jeg skulle lige til at gå. Lyden er så dårlig."

"Bare en enkelt dans?" sagde han. Han lagde hovedet på skrå. Han så bedende på hende.

Anne lo. "Så pyt da," sagde hun. Det var rart at danse. Da dansen var slut, lagde han hovedet på skrå uden at sige noget. Anne lo igen, og de dansede videre. Efter nogle danse satte de sig og snakkede. Og så dansede de igen.

Anne kunne godt lide ham - Lasse.

"Skal jeg tage ham med hjem?" tænkte hun.

Hun var ikke sikker. Men da festen sluttede, sagde Lasse: "Nu må jeg hjem. Min mor er syg. Jeg skal se til hende. Må jeg få dit telefon-nummer? Så ringer jeg til dig i morgen."

Anne blev skuffet. Ville han ikke være sammen med hende? Det med moren lød som en dårlig undskyldning. Men hun gav ham sit telefon-nummer. Han gav hende et hurtigt knus. Så satte han sig op på sin cykel og kørte.
 
 
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Nyt Mod ApS • Amtsvej 2 • 3450 Allerød • Tlf.: 30 23 31 01 • E-mail: info@nyt-mod.dk • CVR: 29773726