Persondatapolitik


Politik i Nyt Mod i henhold til persondataforordning pr. 25-5-2018

Sikkerhed

Vi har naturligvis truffet både tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
  

Formål med at opbevare oplysninger

De oplysninger, som du har givet vedr. dit barn, bruges til at forstå dit barns situation og tilrettelægge hans/hendes undervisning bedst muligt. 
Udredninger opbevares mhp. dokumentation.
Undervisningspapirer opbevares mhp. at have det bedste udgangspunkt for tilrettelæggelsen af undervisningen, hvis undervisningen genoptages på et senere tidspunkt.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. 
De oplysninger, som du har givet vedr. dit barn, opbevares indtil forløbet i Nyt Mod er afsluttet og slettes herefter. Dog slettes de som udgangspunkt ikke, hvis der er tale om en pause og ikke ophør. 
Udredninger og undervisningspapirer opbevares i seks år. Herefter slettes/makuleres de. 
Du kan til enhver tid kontakte os og bede os slette dine oplysninger.
 

Videregivelse af oplysninger

Dine data videregives ikke til tredjepart uden dit skriftlige samtykke. 
 

Indsigt

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig eller dit barn. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Hvis de oplysninger der behandles om dig eller dit barn er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

 
 
Nyt Mod ApS • Amtsvej 2 • 3450 Allerød • Tlf.: 30 23 31 01 • Email: info@nyt-mod.dk • CVR: 29773726