Skype-undervisning


Bor I langt fra Allerød, kan der være mulighed for at modtage undervisning via Skype, hvilket vi har gode erfaringer med. Da man både kan tale og skrive sammen via Skype, kan de fleste af de øvelser, vi laver i Allerød, også gennemføres på denne måde. Hvis det er et barn, der skal modtage undervisningen, er det dog nødvendigt, at vi har lært hinanden at kende først via nogle ganges 'almindelig' undervisning. Det kan f.eks. ske gennem vores sommerskole.
 
Vi gør opmærksom på, at vi ikke på forhånd kan garantere, at Skype-undervisning er en farbar vej; det afhænger bl.a. af det enkelte barns modenhed, opmærksomhed og motivation. Vi har dog haft børn helt ned til 3. klasse, hvor det fungerede fint. 
 
Andreas på 15 år siger om Skype-undervisningen: "Oppe i Allerød var jeg overrasket over hvor meget det hjalp, at det var lige præcis mine staveproblemer der blev fokuseret på, i stedet for hele det danske sprog. Jeg må indrømme jeg var skeptisk over for ideen om skype undervisning, men også der blev jeg positivt overrasket. Derudover var jeg glad for den positive stemning og at der kan grines lidt hist og pist, da det ellers kan være meget at have en times skole mere.  Jeg synes selv jeg bliver bedre og selv om der stadig går nogen tid før jeg staver godt, tror jeg at jeg har løst flere staveproblemer på de få gange end på et helt skoleår fordi det er de problemer jeg har og kun dem der er lagt vægt på."
 
 
Nyt Mod ApS • Amtsvej 2 • 3450 Allerød • Tlf.: 30 23 31 01 • Email: info@nyt-mod.dk • CVR: 29773726